Pieter De Cock

Pieter

Dag bezoeker! Ik ben heel blij dat je even langskomt op mijn website. Laat me mezelf dan ook kort voorstellen. Ik ben dus Pieter De Cock (zeg maar gewoon Pieter), geboren en getogen in Merksem sinds 1993. Merksem is een uithoekje van “het stad”. Voornamelijk bekend van de files op haar viaduct, het Sportpaleis en van “trammeke 3”. Maar er is veel meer dan dat in mijn mooie district. Voor dat moois zet ik me graag mee in.

Na jarenlang engagement in de jeugdbeweging, zocht ik een uitdaging om mij verder in te zetten voor de mensen rondom mij. Op deze manier heb ik mijn eerste stapjes in de politiek gezet. Zowel als parlementair medewerker in het Vlaams parlement voor companion de route Orry Van de Wauwer. Maar zeker ook als voorzitter van JONGCD&V Antwerpen, en als districtsraadslid en fractieleider voor CD&V Merksem. Dit laatste vloeide voort uit een heel leerrijke en toffe verkiezingscampagne met JONGCD&V Merksem.

Vanuit mijn professionele carrière heb ik het voordeel enkele dossiers van nabij te kunnen opvolgen die van groot belang zijn voor Antwerpen. Bijvoorbeeld het Oosterweeldossier, de campagne voor Koning Fiets, het openbaar vervoer in de stad, de werking van de cultuur- en jeugdsector, … . Op deze manier probeer ik mijn steentje bij te dragen aan een stad waar het heerlijk wonen is.

Nu ken jij mij wel, maar ik leer jou ook graag kennen lieve lezer. Vul dus onderaan zeker je contactgegevens in als je een vraag, opmerking of suggestie hebt, of me gewoon graag meer wilt horen!

Je vindt me ook makkelijk terug op Facebook, Instagram en Twitter.

Veel kijk- en luisterplezier 🙂

Pieter

Schuiven naar boven