De laatste maanden waren bij de woeligste in mijn politieke loopbaan. Maar ook na het politieke afscheid van vriend en mentor Orry Van de Wauwer, ben ik tot de vaststelling gekomen dat mijn politiek vlammetje nog steeds torenhoog oplaait. Daarom zal ik me komende maanden vollen bak smijten voor meer respect voor A, tot in het Vlaams parlement. Daarom zal je me de komende maanden kunnen terugvinden op de 5e plaats voor de Vlaamse verkiezingen. Een mooie plek, en nog mooier omdat mijn vriendin Sarah De Keyser op diezelfde plek terug te vinden is voor de federale verkiezingen.

Wat ik wil

Wat wil ik bereiken? Vooral meer vertrouwen in de politiek en in het centrum. Een centrum waar doeners staan in plaats van roepers. Een centrum waar slim beleid wordt gevoerd om de problemen van mensen op te lossen. Misschien is het niet altijd perfect, maar de beste stuurlui staan altijd aan wal. Een centrum waar elke mens telt.

Als jonge Antwerpenaar zie ik een toekomst waar wonen in onze prachtstad niet alleen een droom is, maar een betaalbare realiteit. Stel je voor: kwaliteitsvolle woningen omgeven door groene oases en gezonde lucht midden in de stad. Waar veilige mobiliteit voor elke weggebruiker de norm is. Dit hoeft geen utopie te zijn! Laten we samen bouwen aan een gezond klimaat en een samenleving die solidariteit hoog in het vaandel draagt. Een samenleving waar minder verharding leeft. Zowel letterlijk tussen mensen, waar respect en zachtheid weer de boventoon moeten voeren. Maar waar we ook onze omgeving fysiek ontharden, zeker in steden waar we open ruimte en verkoelende plekken steeds vaker missen.

Ik ben klaar om de handen uit de mouwen te steken. Tot op 9 juni!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Schuiven naar boven